BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

joi, 24 iunie 2010

Cum sa atragi atentia unui baiat


Ca si noi, fetele, baietii au diverse personalitati si se incadreaza in categorii diferite. De aceea modul de atragere a atentiei este diferit de la baiat la baiat . In cazul in care doresti sa atragi atentia unui tip simpatic si nu stii cum, ai aici cateva sfaturi simplu de urmat:
- Look-ul este intotdeauna important! Asta nu inseamna sa te plimbi in fuste scurte si top-uri minuscule, pe tocuri de 10 cm, deoarece este de prost gust! In rest, poti purta haine decente, cu imprimeuri si texte care sa te reprezinte, si tototdata, comode. Unghiile trebuie sa fie curate, parul aranjat si, in fine, toate detaliile puse la punct. Daca ti se sifoneaza tricoul, nu te grabi sa-l aranjezi, deoarece vei arata celor din jur ca esti super-atenta cu look-ul tau, iar baietii sunt adesea intimidati de fetele ca scoase din cutie! Poti urma si tendintele in fashion, dar baietii nu vor observa pentru ca nu sunt prea informati in ceea ce priveste moda!
- Poarta o conversatie! Desi ti se pare un adevarat act de curaj sa bagi in seama un baiat, nu este asa greu, chiar am incercat! Intreaba-l despre el, baietii adora sa vorbeasca despre hobby-urile lor. Pune-le intrebari in avans si prefa-te interesata, desi, probabil, te plictisesti ! Daca ai hobby-uri comune cu el, este si mai bine, fiindca puteti vorbi la nesfarsit despre asta!
- Daca esti timida, nu te lasa! Poti atrage atentia baietilor si daca ii ignori! De exemplu, poti atrage atentia tipului cu nota 10 pe linie, raspunzand la intrebari si facand pe intelectuala! In functie de baiat, exista cate un mod de abordare! Plus ca baietii sunt atrasi de fetele inabordabile, deoarece cred ca nu sunt indeajuns de buni pentru ele! Iar baietii vor mereu sa fie mai buni!
- "In dragoste si in razboi totul este permis!" ! Nu uita, poti lupta pentru baiatul viselor tale pana la capat, si poti chiar concura cu alte colege care incearca sa atraga atentia respectivului baiat! Dar fara sa exagerezi, normal!

Xo Xo, Amy.

0 comentarii: